Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Ženy jakožto matky jsou citově založené. existují však výjimky a není jich málo. Například mnohé dozorkyně či blokařky v koncentrácích si v surovosti nezadaly s chlapy.

V roce 1973 odešli Američané z Vietnamu, válka však pokračovala. Do Severního Vietnamu tenkrát vstoupila čínská armáda, v jejichž řadách byly ženy. Naše tehdejší noviny psaly, jak krutě si počínají. Například vojákyně chytaly děti za nožičky a hlavičky jim rozbíjely o stromy. Po přečtení této zprávy jsem se tenkrát otřásl odporem a zapamatoval si to dodnes. Utěšoval jsem se tím, že komunistické noviny přehánějí nebo i vymýšlejí.

0 0
možnosti
JV

Asi by byl rozdíl mezi matkami a bezdětnými ženami.

0 0
možnosti
PN

Margaret Thacher vedla valku o Falklandy. V Argentime pak mela status valecneoho zlocince za to, co jeji vojaci na jeji rozkazy na Falklandach delali. Zbytek zivota nebyla v jizni americe, protoze kazda z tech zemi by ji poslala do Argentiny pred soud,

1 0
možnosti
MP

Zcela jistě.Dějiny válek jsou dějinami mužů.Vraždy -to je to nejhorší co se může dít jsou u nás třeba z 93% dílem mužů.To je statistika.

0 0
možnosti
PP

P62a94v36e16l 85P37o22n66e82c

3. 11. 2023 18:04

> Představte si svět, kde ženy stojí v čele států ...

Vybavuje se mi zpráva, kde se švédská ministryně pro migraci rozplakala, když v přímém přenosu prohlásila, že Švédsko nemůže přijímat další imigranty. Přibližnou představu tedy asi mám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Ve dne technologický štvanec se slabostí pro aplikace a internet, večer politický fanoušek s uměleckou duší.memy.cz. Sledovat mne můžete na:  Twitteru - X