Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste děsnej kádrovák. To mi má jako vadit, že má Vašíček v oblíbených nějakou stránku? Nebo že dal nějakému webu, který se nelíbí Jandovi, rozhovor? No a co? A to kritizujete jiného člena pirátů že chce odvolatelného diktátora, ale sám máte totalitní myšlení až hrůza.

.

To že o někom něco řekne Jakub Janda má jako něco znamenat? Zbláznil jste se? Podle takových kritérií vy volíte? Tak to bych vám vzal volební právo, páč jste nesvéprávnej. Předejte svoje volební právo Jakubovi Jandovi, vy.

0 0
možnosti

Dalo by se rici, ze prave (kontroverzni) postavy davaji Piratum potrebnou vicetvařnost potrebnou k rozumnemu shodnoceni meniciho se sveta a odrazi cloveci nevyhranenost a neustale zrani..

0 0
možnosti

Pokud takovými kontroverzními = rozporuplnými by měli být členové partaje Piráti, pak jejich budoucnost i u nás je nulová. V zahraničí jejich politické umění a obliba je již za horizontem a upadají do podzemí. Tamní volby to potvrzují, protože jsou stále nevyzrálí a občané neví co od nich lze očekávat dnes, natož zítra. Podobný osud postihne i v Německu onu AfD, od které si náš exprezident Klaus čekal rychlý nárůst vlivu na občany. Oni také pořádně neví čí jsou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Ve dne technologický štvanec se slabostí pro aplikace a internet, večer politický fanoušek s uměleckou duší.memy.cz. Sledovat mne můžete na:  Twitteru - X