Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Cikáni? Ne. Psi!

Kdy se konečně vzepřeme zvůli této nepřizpůsobivé menšiny, na kterou doplácíme z veřejných rozpočtů milionovými a snad i miliardovými částkami?

Empatie je lidská vlastnost, která není každému dána. Tento článek by měl být nápomocen jakékoiv minoritě (a je jedno jestli to jsou pejskaři nebo cyklisti) k pochopení, jak se cítí jiná minorita, do níž se vcítit nedokáží.

Pokud by to stále ještě nebylo jasné, tento článek není o psech, ani o jejich majitelech. Pocity hnusu a odporu, uraženosti a rozezlenosti jsou pocity, kterým jsou každodenně vystavováni vaši bližní. Lidé jako jste vy sami, jen s jinou barvou kúže, vyznání nebo názorů.

Už nějaký čas postrádám v našem společenském životě nabídku strany, která by se cílevědomě věnovala pořádání demonstrací proti lidem,  kteří bezohledně chovají psy. Odpůrci cikánů mají pokaždé zastání, jsou pod ochranou policie a většina společnosti je na jejich straně v internetových diskusích. V  našem politickém spektru figuruje vždy strana, která pořádá demonstrace, pochody a manifestace, které mají za cíl zastrašit cikány natolik, aby nám neustále nebyli na očích a raději seděli zamknuti ve svých panelových domech.

Odpor proti bezohledným pejskařům však  nevidíme. Přitom z mé osobní zkušenosti mohu říci, že jsem za svůj více než půlstoletý život nikdy neměl žádný problém s cikánem, zato mne již třikrát pokousal pes, přičemž z toho posledního kousnutí si odnesu trvalý následek a každý den mne bude bolest upomínat na to, že jsou v našem státě tolerováni nepřizpůsobiví pejskaři, kteří ohrožují nás ostatní.

Zatímco koukat se na cikána, jak si jde nestydatě po ulici, může být pro leckoho velmi pobuřující, šlapat do psích hoven na městských chodnících jakoby stále ještě velké množině poctivých nepejskařů nevadilo.
Nevím, jak je tomu s cikány, a kolik toho ti “lumpové” za rok provedou. Ale, když nebudu počítat ta psí hovna, tak jen v naší krásné vlasti každým rokem ty zubaté bestie (myšleno psi) pokoušou okolo dvaceti tisíci občanů. O tom, že někteří z těchto občanů jsou čisté a hebké dětské bytosti, netřeba hovořit.

Tyto nevinné oběti psích tesáků, by měly najít sílu a vzepřít se diktátu odporné a nepřizpůsobivé menšiny pejskařů.

Dokdy se budeme bát vcházet do našich parků, abychom nebyli my nebo naše milované děti napadeni volně pobíhajícím psem, který může mít v lepším případě škrkavky nebo hůře třeba vzteklinu? Kdy konečně někdo vyhlásí demonstrativní pochod na uctění památky těch, kteří jsou nadosmrti zmrzačeni, zohaveni  nebo dokonce navždy usmrceni chlupatými, případně krátkosrstými bestiemi?

Kdy se konečně vzepřeme zvůli této nepřizpůsobivé menšiny, na kterou doplácíme z veřejných rozpočtů milionovými a snad i miliardovými částkami?
Řekněme si to naprosto otevřeně. Psí otázka je zvláště v současné situaci, kdy na nás tvrdě doléhá krize a peněz se nedostává už ani na dovolenou v Chorvatsku, stále palčivějším ostnem v našem zadku. Naši zastupitelé na své povinnosti rezignovali  a úřady tím pověřené se nehodlají tímto problémem zabývat. Naproti tomu hrstka pseudohumanistů bude i nadále celou situaci bagatelizovat, demonstrativně chodíc se svým psem na vodítku a s igelitovým pytlíkem v ruce.

D.O.S.T.Rád bych inicioval společenskou aktivitu, která by s konečnou platností vyřešila takzvanou psí otázku.

V současné době se bohužel nemohu přímým způsobem podílet na vzniku demokratické strany, která by si vytkla kromě dodržování práva a pořádku, jako hlavní svoji prioritu odsunutí pejskařů do jejich pomyslného ráje, kde by jim jejich miláčci mohli srát třeba na hlavu. Nelze to z jednoho prostého důvodu a sice že máme doma psa. Jedná se o dvanáctiletého labradora a dokud nepojde stářím, moje možnosti jsou velmi omezené. Zkuste si představit, jak by vypadal boj neonacistů vůči cikánům, kdyby jejich zakládající člen žil v domácnosti s cikánem. Až do doby, než náš pes odejde na pravdu boží, mohu s těmi, kteří budou v ulicích bojovat proti psímu nešvaru pouze sympatizovat, přes obrazovku své plazmové televize.

Přesto věřím, že moje slova osloví ty, kteří stejně jako já již nadále nechtějí snášet pasivitu těch, kteří mají ochranu nás nepejskařů za úkol. Přestaňme zavírat oči před hovny na našich ulicích, zastaňme se těch tisíců pokousaných a znetvořených. Jsme tu doma a máme právo na bezpečí na ulicích, o čistotě a absenci psího štěkotu a vytí ani nemluvě. Pozvedněte svůj hlas, vy, mlčící většino a vyjděte do ulic. Toto je váš domov a pejskaři vám jej chtějí ukrást, pokálet a znehodnotit. To přece my jsme ti utlačovaní a oni jsou morem, kterého je třeba naši krásnou vlast zbavit.

Náš požadavek je jasný. Dost už bylo tolerance pejskařů. Neumíte se chovat k nám slušným lidem, tak si běžte. Běžte si do země zaslíbené, je-li taková na této planetě. Jste nám přítěží, stojíte nás mnoho peněz a vašich psů se bojíme. Nechceme žít ve strachu, ve své vlastní zemi. Proto vyhlašuji Džihád proti pejskařům. Možná nadejde čas zápalných lahví, vrhaných do vašich ložnic či pokálených kotců, ale je to pouze vaše vina. Tětiva naší trpělivosti již praskla a začínáme hledat konečné řešení pejskařské otázky. A my jej najdeme. Na to vemte jed!

Rudyald Dogville

 

Aktualizace: Záměrně jsem tento dodatek vkládám až po několika dnech, aby celou absurdnost situace mohly dotvářet "rozhořčené" komentáře.

Empatie je lidská vlastnost, která není každému dána. Tento článek by měl být nápomocen jakékoliv minoritě (a je jedno jestli to jsou pejskaři nebo cyklisti) k pochopení, jak se cítí jiná minorita, do níž se vcítit nedokáží.

Pokud by to stále ještě nebylo jasné, tento článek není o psech, ani o jejich majitelech. Pocity hnusu a odporu, uraženosti a rozezlenosti jsou pocity, kterým jsou každodenně vystavováni vaši bližní. Lidé jako jste vy sami, jen s jinou barvou kúže, vyznání nebo názorů.

Autor: Jiři Robinson Roup | úterý 26.4.2011 10:34 | karma článku: 24,83 | přečteno: 2891x
  • Další články autora

Jiři Robinson Roup

Nadějný bod zlomu v solární energetice

Rekordní účinnost a inovace v solárních technologiích, jako jsou perovskitové panely, transformují energetiku směrem k udržitelné budoucnosti

14.11.2023 v 16:12 | Karma: 9,35 | Přečteno: 506x | Diskuse| Věda

Jiři Robinson Roup

Ezobysnysu se u nás daří

Dokumentární film „Jedno pole“ promítaný v kinech, nabízí vstřícný pohled na ezoteriku a alternativní medicínu.

13.11.2023 v 12:06 | Karma: 6,24 | Přečteno: 193x | Diskuse

Jiři Robinson Roup

Novináři na straně teroristů?

Ve veřejném prostoru se objevily informace, že někteří novináři mohli být o teroristickém útoku na Izrael v předstihu informováni.

10.11.2023 v 10:24 | Karma: 8,56 | Přečteno: 297x | Diskuse| Politika

Jiři Robinson Roup

Převratné studie společnosti Neuralink na lidech: Nová naděje pro zdravotně postižené

Společnost Neuralink po souhlasu FDA hledá prvního člověka pro testování mozkového čipu. Cíl: obnovit autonomii postižených, hrát hry prostřednictvím myšlenek. Operace zahrnuje otevření lebky a zavedení implantátů.

9.11.2023 v 8:53 | Karma: 4,91 | Přečteno: 124x | Diskuse| Věda

Jiři Robinson Roup

O víkendu čeká TOP 09 sněm. Bude Válek místopředseda?

TOP 09 jde do Sněmu Pekarová: Adamová bez výzvy, Válek míří na místopředsedu. Napětí však vzrůstá kvůli potenciálním problémům ve vedení.

8.11.2023 v 20:43 | Karma: 6,94 | Přečteno: 259x | Diskuse
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

„Islamisté si tu dělají, co chtějí.“ V Hamburku žádali zřízení chalífátu

29. dubna 2024  9:54

Víkendová demonstrace radikálních muslimů v severoněmeckém Hamburku, při které účastníci požadovali...

Královéhradecký kraj opět očekává těsný souboj ODS s hnutím ANO

29. dubna 2024  9:50

Billboardy a plakáty už několik dnů patří kandidátům červnových voleb do Evropského parlamentu. A...

Žena, kterou ve žďárském útulku surově pokousal pes, v nemocnici zemřela

29. dubna 2024  9:48

Svým velmi vážným zraněním podlehla dvaašedesátiletá žena, kterou v půlce dubna napadl v psím...

  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Ve dne technologický štvanec se slabostí pro aplikace a internet, večer politický fanoušek s uměleckou duší.memy.cz. Sledovat mne můžete na:  Twitteru - X